Wie zijn wij?

Maha

Maha Abu Awad is eigenaar/trainer van Marady Training & Coaching,  een organisatie die  gespecialiseerd is op het gebied van interculturele professionaliteit, diversiteit en loopbaanadvies.

Maha: Ik ben in 1963 geboren in Nablus en ben in 1970 in het kader van gezinshereniging naar Nederland gekomen. Na mijn studie Maatschappelijk Werk, met de specialisaties etnische minderheden en management en organisatie, heb ik werkervaring opgedaan in diverse organisaties. Zo heb ik gewerkt als voorlichter van de gemeente Vlaardingen, hulpverlener aan migrantenvrouwen, raadsonderzoeker bij de Raad voor de Kinderbescherming en docent/coach op het ROC Albeda College.

In mijn ruime werkervaring heb ik veelvuldig te maken gehad met mensen van diverse etnische achtergronden. Mijn werkervaringen, opleiding en Arabische achtergrond heeft mijn bewustzijn versterkt dat effectief (intercultureel )communiceren niet vanzelf gaat.

Deze ervaringen hebben mij ertoe gebracht de switch te maken naar het onderwijs en het trainerswerk. Na mijn Post-HBO opleiding trainer/coach ben ik mij gaan specialiseren in het geven van trainingen interculturele professionaliteit. Ik verzorg met veel plezier en deskundigheid trainingen in het omgaan met diversiteit voor een grote ‘diversiteit’ aan opdrachtgevers. Ik verzorg maatwerk trainingen door specifiek in te spelen op de leerbehoeften van medewerkers en/of organisatie.

Harold:  De afgelopen 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het HR beleids- en advieswerk en loopbaancoaching in zowel de profit als non-profit sector. Als gecertificeerd trainer en loopbaancoach werk ik met veel enthousiasme (en resultaat) aan de ontwikkeling en activering van mensen bij de koersbepaling in hun loopbaan.

De naam Marady is afgeleid uit de Arabische voornamen samenstelling van de woorden: MAha, met als betekenis het snelle elegante en gracieuze dier de Gazelle en RADY met als betekenis content en tevreden. Kortom door souplesse bereiken wij tevredenheid in diversiteit.